Pravidla pro sbírání karet

03.03.2013 18:37

Pravidla budou průběžně zveřejňována a aktualizována. První kartu obdrželi všichni (křížová cesta se sv. Anežkou českou 1.3.2013). Další kartu, ale dostaneš jedině když splníš podmínky pro vydání karty.

1. Karta člena oddílu:

tuto kartu dostane každý kdo je členem oddílu a je zaregistrovaný. Každý rok dostaneš novou kartu a její hodnota bude podle toho čeho si v našem oddíle dosáhl. Rádce dostane vyšší kartu než nováček. Vedoucí oddílu vyšší kartu než rádce. Pokud se tedy budeš snažit pro Truhlíky pracovat a aktivně se zapojovat do činnosti poznáš to taky na hodnotách svých karet.

2. Karty bodování:

Karty bodování dostaneš na památku za svoji snahu a aktivitu na schůzkách, výpravách a táborech. Tyto karty ti budou připomínat co se ti povedlo mezi Truhlíky dosáhnout.

3. Karty významných akcí:

Tyto karty budou za výpravy a různé významné akce v životě 7. oddílu Truhlíků sv. Anežky české. Proto abys dostal tuto kartu budeš muset být zaregistrován na akci na webu Truhlíků (přihlašování na akci) a budeš muset se akce zúčastnit.

4. Ostatní karty:

Tyto karty budou vydávány při vyjímečných příležitostech oddílu. Budou vydávány na památku akcí, které již proběhly, ale budeš si je taky moci vysloužit svými významnými činy.

Na závěr bych ti chtěl říct, že karty jsou sběratelské a můžeš si je tedy libovolně vyměňovat se svými kamarády. Každá karta je originál a má tedy svou hodnotu. Její hodnota se samozřejmě zvyšuje podle stáří a podle toho kdo tuto kartu kdy vlastnil. Pokud tedy chceš zachovat a navýšit hodnotu své karty vždy ji ihned po obdržení nebo po výměně zaregistruj na našem webu na stránce pamětní sběratelské karty.

 

—————

Zpět