Zahajovací schůzka v roce 2013

02.09.2013 16:00

V pondělí 2. 9. proběhla první schůzka ve školním roce 2013/14, sešli jsme se všichni dohromady - skauti, světlušky i vlčata. Přivítali jsme se, pomodlili a na začátek jsme hráli hry na oživení jmen po prázdninách a zapamatování si nových. Každý jsme si napsali své jméno na lepící papírek, postavili jsme se do řady podle velikosti a Maruška s Hankou nám na záda přilepili jméno někoho jiného, se kterým jsme měli bez mluvení vytvořit dvojici. Potom jsme si ve dvojicích měli říct, co zajímavého jsme zažili o prázdninách.

Hráli jsme taky upravený famfrpál - hru známou z knih o Harrym Potterovi. A pak bylo oznámeno, že v novém roce se světlušky a vlčata rozdělí na dvě skupiny. Mladší členové zůstanu ve světluškách a vlčatech a starší vytvoří novou družinu, ve které se budou intenzivněji připravovat na vstup do skautů, tzv. "skokani". Světlušky a vlčata povede nadále Maruška s Pavlou a jako nová posila přibude tento rok Filip. Skokany povede Hanka s Majou.

Všem bylo oznámeno, že o prázdninách proběhla změna oddílového vedoucího, kterou se stala Hanka Skřivánková, jako svého zástupce si zvolila Zbyňka Pracného.

Byla oznámena nová přezdívka, která vznikla o prázdninách v Tatrách. Honzovi se říká "Abe" (čti [ejb])

—————

Zpět